Search
Close this search box.
  1. Τα μαθήματα που πραγματοποιούνται στο Διδασκαλείο, όπως και όλο το υλικό που αναρτάται, παρέχονται εντελώς δωρεάν.
  2. Οι υπεύθυνοι του Διδασκαλείου Δ. Παναγόπουλος, όπως και οποιοδήποτε από τα μέλη του, δεν πρόκειται να ζητήσουν οποιαδήποτε χρηματική αμοιβή ή αντάλλαγμα για τη συμμετοχή στα μαθήματα που παραδίδονται στα πλαίσια αυτού. Εάν σας συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να μας ενημερώσετε αμέσως διότι πρόκειται για εκμετάλλευσή σας και απάτη.
  3. Οι πληροφορίες που ζητάμε στα πλαίσια δηλώσεως συμμετοχής των μαθητών στα μαθήματα, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καλύτερη επικοινωνία και ενημέρωση των γονέων και των μαθητών σε ό,τι αφορά τα διαδικτυακά μαθήματα και τις ενέργειες του Διδασκαλείου, όπως και την αποστολή υλικού, και για κανένα άλλο σκοπό.
  4. Με τη δήλωση συμμετοχή σας στα μαθήματα αποδέχεστε ό,τι όλες τις πληροφορίες που σας αποστέλλονται για τον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων δεν θα τις μεταδώσετε σε τρίτους, αλλά ούτε και θα χρησιμοποιούν τους δικούς σας λογαριασμούς και τα δικά σας ονόματα τρίτοι για τη συμμετοχή στα μαθήματα του Διδασκαλείου. Θα πρέπει να γίνει ξεχωριστή δήλωση συμμετοχής για τους νέους συμμετέχοντες.
  5. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν διαβάσει προσεκτικά το αναρτημένο πρόγραμμα και τις πληροφορίες των μαθημάτων προτού δηλώσουν συμμετοχή. Όσοι δηλώνουν συμμετοχή και δεν παρακολουθούν τα μαθήματα για 4 συνεχόμενες φορές, άνευ ενημερώσεως, έχουν το δικαίωμα οι υπεύθυνοι του Διδασκαλείου να τους διακόψουν από τα μαθήματα και να μην τους επιτρέπουν την πρόσβαση σ’ αυτά.
  6. Η “Εγγραφή και Έναρξη” στο υλικό των μαθημάτων στην ιστοσελίδα δεν συνεπάγεται δήλωση συμμετοχής στα διαδικτυακά μαθήματα.
  7. Στα δωμάτια του ZOOM οφείλουν να εισέρχονται με τα ονοματεπώνυμά τους τα παιδιά (και όχι με ονόματα γονέων, ψευδώνυμα ή κωδικοποιημένα ονόματα), ειδάλλως ενδέχεται να μην τους επιτραπεί η είσοδος για λόγους ασφαλείας.
  8. Τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται και τα βίντεο παρέχονται στους μαθητές που συμμετέχουν αποκλειστικά για να μπορούν να αναπληρώσουν μαθήματα που έχουν χάσει, εφόσον ζητηθούν.
  9. Απαγορεύεται η λήψη στιγμιότυπων (screenshots) και η βιντεοσκόπηση των μαθημάτων και η μετάδοσή τους σε τρίτους από τους συμμετέχοντες άνευ ενημερώσεως και συγκαταθέσεως του διδάσκοντος και των υπευθύνων του Διδασκαλείου.